Loading...

NOVI POGLED NA VAŠE AKTIVNOSTI ODRŽAVANJA

Naš CMMS pojednostavljuje vaše aktivnosti vezane za održavanje, upravljanje imovinom, radnim nalozima, ugovorima, resursima, podizvođačima i zalihama.


PRILAGODLJIVO KORISNIČKO SUČELJE

Moderno i ujednačeno korisničko iskustvo na svim uređajima za sve djelatnike u organizaciji – od menadžera do radnika na terenu. Bolje korisničko iskustvo rezultira većom učestalošću korištenja.

MOBILNA APLIKACIJA

Obavite vaš posao u pokretu u online/offline načinu rada bilo kada, bilo gdje koristeći našu mobilnu aplikaciju za iPhone i Android.

NADZOR U STVARNOM VREMENU

Koristite izvješća i ključne pokazatelje uspješnosti za donošenje odluka kako biste uštedjeli vrijeme i novac. Nadzor u stvarnom vremenu pomaže vam identificirati, analizirati i ispraviti problem koji je još u nastajanju, prije nego što ima priliku nauditi vašem poslovanju.

KATALOG USLUGA

Katalog usluga pomaže vam iskoristiti i pratiti sve resurse, usporediti utrošak vremena, materijala i kvalitete isporučene usluge od strane određenog radnika odnosno podizvođača.

PODIZVOĐAČI

Omogućite svojim podizvođačima pristup aplikaciji. Delegirajte posao podizvođačima i pratite njihov rad imajući kontrolu i nadzor nad isporukama, kvalitetom i ukupnim troškovima.

PLATFORMA ZA KONTINUIRANA POBOLJŠANJA

Unaprijedite procese u vašoj organizaciji! Povećajte ukupnu produktivnost djelatnika korištenjem jedinstvenog komunikacijskog kanala, praćenjem radova te razmjenom znanja na našoj platformi za kontinuirana poboljšanja.

UPRAVLJANJE RADNIM NALOZIMA

Pratite radne naloge sa stalnim pristupom do svih informacija potrebnih za planiranje, dodjelu i obavljanje vašeg posla. Unesite podatke samo jednom te koristite dostupne šifrarnike. Svaki radni nalog prati informacije o uslugama, radovima, materijalu, alatima, opremi, troškovima zajedno s dokumentima, nacrtima, uputama i analizom problema.

UPRAVLJANJE IMOVINOM

Uvezite podatke o svim vašim objektima, opremi, alatima i drugoj imovini. Pratite aktivnosti održavanja, dokumentaciju, informacije o jamstvima, povijest obavljenih servisa i rezervnih dijelova. Pratite stanje imovine i ukupne troškove u stvarnom vremenu.

PREVENTIVNO ODRŽAVANJE

Definirajte vremenska razdoblja za preventivno i planirano održavanje kako bi izbjegli ili ublažili posljedice problema s opremom s ciljem izbjegavanja dodatnih troškova i utjecaja na vaše proizvodne kapacitete.

KATALOG USLUGA

Pratite sve usluge koje vaša organizacija pruža i/ili koristi kako biste identificirali usluge koje se najviše i najmanje koriste, one koje su uspješno odnosno neuspješno isporučene. Pratite i usporedite trošak i kvalitetu poslova obavljenih u sklopu specifične usluge. Steknite uvid u trošak i kvalitetu svakog resursa uključujući i podizvođače.

UPRAVLJANJE UGOVORIMA

Pratite sve informacije o vašim ugovorima, njihovim vrijednostima, datumima početka i završetka, uključenoj imovini i uslugama. U stvarnom vremenu nadzirite izvršavanje ugovora, stvarne troškove i vremenski plan. Provjerite da li vaši resursi, podizvođači i dobavljači zadovoljavaju SLA definiran ugovorom.

UPRAVLJANJE ZALIHAMA

Pratite transakcije na skladištima, količine, cijene i točnu lokaciju pojedinih zaliha dijelova te materijala. Podesite automatske notifikacije koje će vas obavijestiti kada dio ili materijal nije raspoloživ na skladištu ili kada je dosegnuta minimalna količina.

MOBILNA APLIKACIJA

Koristite mobilni uređaj ili tablet na terenu kako bi svoj posao obavili brže i kvalitetnije s pristupom svim potrebnim informacijama radnog naloga. Upotrijebite barkod ili QA skener kako bi dobili podatke o imovini, napravili sliku stanja imovine i/ili obavljenog posla dok ste na lokaciji. Naša mobilna aplikacija dostupna je za iPhone i Android.

NEOGRANIČEN UNOS RADNIH ZAHTJEVA

Omogućite svojim klijentima i zaposlenicima  unos radnog zahtjeva i provjeru statusa njihovih postojećih zahtjeva bez potrebe da za te korisnike osigurate korisničke licence za pristup.

IZVJEŠTAJI

Uključeni izvještaji daju uvid u performanse vaše organizacije tijekom odabranog vremenskog razdoblja i pomažu vam donijeti ispravne poslovne odluke. Spremite izvještaje u PDF format, ispišite ih ili ih pošaljite vašim kolegama na e-mail. Izvezite popise vaše imovine, radnih naloga, projekata, ugovora, zaliha i usluga u Excel ili PDF format.

KPI POKAZATELJI

Kontrolna ploča vam osigurava uvid u stvarnom vremenu u vaše poslovanje i ključne pokazatelje uspješnosti na temelju vaše uloge i prava pristupa koja imate u sustavu.

INTEGRACIJA KORIŠTENJEM API

Integrirajte vaše poslove aplikacije s našim sustavom koristeći dostupni API za razmjenu podataka, kreiranje i ažuriranje radnih naloga i promjena podataka o imovini. Spojite uređaje na naš sustav i šaljite očitanja različitih brojila.

PRILAGOĐENI POSLOVNI PROCESI

Prilagodite vašim poslovnim potrebama predefinirane procese vezane za radne naloge.

NAŠ PRISTUP

OVAKO MOŽETE POČETI KORISTITI WORKTREK I OPTIMIZIRATI PERFORMANSE VAŠE ORGANIZACIJE

Registrirajte se

Odaberite jedan od naših paketa, unesite svoje podatke i pričekajte da se vaša instanca aplikacije podesi. To će potrajati samo nekoliko minuta.

Uvezite vaše podatke

Uvezite podatke o vašoj imovini, organizaciji, ugovorima, resursima i zalihama. Kreirajte dodatne korisničke račune, postavite prava pristupa i pozovite vaše suradnike i podizvođače u aplikaciju.

Započnite s radom

Definirajte preventivna održavanja, kreirajte radne naloge i projekte.

Mjerite

Ugrađena izvješća i kontrolna ploča s KPI pokazateljima omogućuju vam uvid u performanse vaše organizacije u stvarnom vremenu

Analizirajte

Utvrdite razliku između stvarnih i željenih performansi i razloge zbog kojih ta razlika nastaje. Utvrdite kako promjena parametara procesa utječe na rezultate te identificirajte najbolje mogućnosti za poboljšanja.

Optimizirajte

Unaprijedite učinkovitost procesa rješavanjem i otklanjanjem glavnih uzroka problema.

Kontrolirajte

Nadzirite performanse procesa vaše organizacije i redovito educirajte zaposlenike.

Cijene Nudimo više različitih paketa pretplate prilagođenih vašim ciljevima, pristupu i mogućnostima.

kn119

po korisniku/mjesečno

Radni nalozi
Upravljanje imovinom
Osnovno upravljanje zalihama
Izvještaji
KPI kontrolna ploča

Prostor za pohranu 5 GB
Minimalno 1 korisnik

kn189

po korisniku/mjesečno

Dobivate sve funkcionalnosti iz Starter paketa +

Katalog usluga
Preventivno održavanje
Upravljanje ugovorima
Napredno upravljanje zalihama
Podizvođači

Prostor za pohranu 25 GB
Minimalno 3 korisnika

kn319

po korisniku/mjesečno

Dobivate sve funkcionalnosti iz Professional paketa +

Pristup WEB API-u
Prilagođeni meta podaci
Prilagođeni poslovni procesi
Mogućnost dodatnog razvoja

Prostor za pohranu 100 GB

Minimalno 5 korisnika

Svi paketi uključuju mobilnu aplikaciju i neograničeni unos radnih zahtjeva.

KONTAKTIRAJTE NAS Zainteresirani za našu uslugu ili nas samo želite pozdraviti?

Rado bismo željeli čuti vaša iskustva s našom uslugom ili nas kontaktirajte ako imate pitanja na koja ne možete pronaći odgovor na našim web stranicama.

WorkTrek

Ulica grada Vukovara 284
10000, Zagreb
Croatia

P: +385 (98) 853 488

Ime i prezime*

Email*

Poruka*